Bus Sharing

UW SHUTTLE-BUS VAN / NAAR LUCHTHAVEN-, HAVEN- EN OLBIA-CENTRUM 

Tueco Viaggi (in samenwerking met het reisbureau Travelbuy srl, filiaal van San Teodoro) biedt de service Bus Sharing waarmee alle steden van San Teodoro kunnen worden bereikt vanaf de luchthaven, de haven en het centrum van Olbia (en vice versa) voor slechts 10,00 euro per persoon per enkele reis.

De dienst is actief van april tot oktober, 7 dagen per week.

Hoe werkt de service? 

Gebruik het formulier bovenaan de pagina om te zoeken naar de reis met de tijd en stop die het beste bij u past en boek direct online. Op het tijdstip en op het afgesproken punt haalt de bus je op en brengt je naar je bestemming. Snel en gemakkelijk!

Als alternatief, en in elk geval ook in geval van nood, kunt u bellen met +39 349 4453924 (actief van 9:00 tot 13:00 uur en van 16:00 tot 20:00 uur voor reserveringen, 24 uur voor noodgevallen). We raden u echter aan altijd ruim van tevoren te boeken (minimaal 24/48 uur van tevoren).

Hoeveel kost het?

De prijs is vast: 10 euro per persoon enkele reis, 5 euro kinderen <12 jaar, kinderen <3 jaar gratis. Voor vertrek tussen middernacht en 07.00 uur wordt een nachttoeslag (+ 20%) toegepast.

En tegen betaling?

Betaling vindt plaats tijdens online boeken (via PayPal) of rechtstreeks in de bus. Als u met een bankpas of creditcard wilt betalen, vragen wij u om technische redenen de dag ervoor om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

Elke passagier kan één stuk handbagage meenemen, een tas + 1 koffer (max. 30 kg).

Waar zijn de haltes op de luchthaven, de haven, het centrum van Olbia en San Teodoro?

Alle haltes worden beschreven met details en foto's op onze site. Zoek uw vertrekadres en het systeem keert terug naar de dichtstbijzijnde halte.

Hoe herken ik je bussen?

Onze bussen en minibussen zijn wit, met groen / blauwe afbeeldingen en de woorden "San Teodoro Bus Sharing", zoals deze op de foto:

En als bij aankomst het vliegtuig of het schip vertraging oploopt?

 

Waarschuwing !!! Onze service verschilt van normale taxi's en, zodra de vertrektijd is ingesteld, vertrekt de bus toch, zelfs als uw vliegtuig of schip te laat zou aankomen. Kies vervolgens een tijdstip waarmee u rustig de halte kunt bereiken, zelfs in het geval van kleine vertragingen.

Als de vertraging aanzienlijk is, hebt u nog vier mogelijkheden:

  1. neem onze volgende reis (meestal na 3 uur);
  2. gebruik openbare bussen
  3. een persoonlijke service aanvragen, vanaf 60 euro, zoals wij of onze partners zullen doen;;
  4. neem een ​​taxi bij het verlaten van de luchthaven voor de geschatte prijs van 60 tot 80 euro.

In ieder geval adviseren wij u om contact met ons op te nemen zodra u zich realiseert dat de vertraging aanzienlijk is om de beste oplossing te vinden. Als u geen telefonisch contact met ons kunt opnemen (bijvoorbeeld omdat de vertraging optreedt tijdens de vlucht / overtocht), hoeft u zich geen zorgen te maken, maar doet u dit zodra u aankomt. We zullen samen naar een oplossing zoeken. Ons telefoonnummer is 24 uur actief voor noodgevallen.